Wspomnienie Warsztatów Dietetyczno-Kulinarnych

Oto wspomnienie naszych warsztatów dietetyczno-kulinarnych.

Tak w ciągu dwóch dni pogłębiałyśmy wiedzę o żywieniu zgodnym z porami roku, czyli rozgrzewającym, ochładzającym, uzdrawiającym… i wspólnie szukałyśmy sposobu na szybkie i dobre gotowanie i chyba się udało.

Ten pokaz slajdów wymaga włączonego JavaScript.

Jeśli interesowałaby Cię taka przyjemna i pożyteczna forma spędzenia weekendu, więcej informacji znajdziesz tutaj.

A tak o warsztatach wypowiadają się uczestniczki:

Jestem bardzo zaskoczona tymi warsztatami. Pozytywnie! Nie sądziłam, że „przyprawią” mnie o taką wiedzę związaną z żywieniem, ze zdrowym żywieniem idącym w parze z naturą, z naszym klimatem. Dzięki tym warsztatom odkryłam, że pożywienie może nas wychładzać lub ogrzewać? I to jest dla mnie najciekawszy, odkrywczy, inspirujący aspekt tego spotkania. Dziękuję Basiu. Magda S.

Uczestnictwo w Warsztatach Dietetyczno-Kulinarnych uświadomił mi przede wszystkim, próbę dostosowania produktów do własnej grupy krwi i to, że nie każdy organizm toleruje, przyswaja i dobrze gospodaruje tym, co do niego wrzucamy. Kompetencja Basi nie tylko doprowadzi do spadku masy mojego ciała, ale również do prawidłowego funkcjonowania mojego organizmu. Za co z góry serdecznie dziękuje. Kasia B

Było super. Bardzo serdecznie dziękuję. Grażyna K.

Basieńko kochana, trudno się z Tobą rozstać, ale niestety czas goni. Dostałam prezent na moje 60te urodziny! Do końca, to była wielka dla mnie wielka niespodzianka – Twoje Warsztaty.  Miło, profesjonalnie podana wiedza, jak żyć zdrowo, mądrze i na luzie? Bardzo dziękuję i może do zobaczenia? Joanna K.